Godkväll bloggen

Fästmannen väckte mig vid 08:00 imorse gick upp lagade havregrynsgröt och tog medicinen spelade lite TheSims4 tittade på Mammas pojkar gick ner o handlade på Hemköp & pantade flaskor, lagade lunch pasta carbonara har spelat sims4 hela kvällen + kollat på Mandelmanns gård ätit kvällsmat målat i målarboken och nu ligger jag i sängen för att sova 😴💤 tack för mig leverpastej  godnatt

Mysig dag hos Mamma

Jag vaknade vid 09:30 gick till tvrummet där mamma satt och kollade på OS hade fått guld i Curling av damerna och silver i längdskidor av Stina Nilsson åt frukost och tog medicinen sen gick jag mamma o min fästman en liten promenad sen fikade vi och spelade pantionären jag vann :D sen åt vi Lax med potatismos o kokta grönsaker o glass till efterrätt sen spelade jag o mamma bingo men vann inget som vanligt sen vid 20:59 åkte jag och fästmannen hem till Göteborg.  (null)


Mysig kväll hos Mamma

Jag och Fästmannen såg på skidskytte där Sverige tog OS guld sen vid 17:35 åkte vi tåget till mamma i Bollebygd. Vi åt Sushi och snacks sen såg vi på mellon där Mariette & Rolandz gick vidare till final.  (null)


X-cupen

Jag o fästmannen vaknade vid 10:30 duschade fixade i ordning mig tog medicinen och åt 2 mackor, åkte med spårvagn 10 till Brunnsparken gick in på intersport köpte en present till Jan som fyllde år i Torsdags. Hann med 300 bussen till Skene där Jan & Erika mötte oss med bilen åkte till Kinna Mc Donalds där jag köpte chicken nuggets med cola zero och glass sen åkte vi till Ninas bowling. Jag kom till semifinal slutade på 279 poäng på 2 serier och andra på 107 poäng. Sen vid 23:25 åkte jag o min fästman hem och sov som stockar för vi var så trötta. 

Godkväll

Idag gick jag upp vid 9:30 tog 2st mackor Oboy o min medicin. Har bara tagit det lugnt idag spelat The Sims 4 målat i målarboken köpt lösgodis på Sega Gubben handlat och ätit pannkakor har tittat på Farmen Torpet Tårtdessererna o nyheterna och nu ligger jag i sängen för att sova skriver mer imorgon godnatt😴💤

God Eftermiddag alla bloggläsare.

Vaknade vid 08:00 av att min fästman väckte mig, gick upp tog på mig kläder drack Oboy åt macka med Nutella och tog medicinen kollade på OS i längdskidor där damerna vann silver och herrarna kom 4a dricker nu mitt ice Coffee och kollar på OS hockeyn mellan Sverige & Tyskland i kvartsfinal. Skriver mer sen i bloggen. Ha en bra dag😘😍❤️ (null)


Godkväll alla bloggläsare

Idag har jag varit nere på Nordstan/Femman shoppat spån till mina fyrbenta små gnagare. Städade råttburen gav dom ny mat och gnagarpinne. Vid 15:15ca åkte jag med spårvagn 10 mötte upp en kompis vid Mc Donalds gick till Hemköp köpte Kina Snackspuffar sen björd han mig på Burger King cheeseburgare sen gick vi till Kjell o company köpte trådlösa hörlurar sen gick vi till Teknikmagasinet köpte nytt skal till kompisen sen till Espresso House bjöd han på Varm Chokladdryck & Chokladboll sen åkte jag hem till fästmannen har städat minitass bur och nu sitter jag i soffan kollar på Solsidan.  (null)



RSS 2.0