Bokcafeét och kärleken till dig Anders<3

vaknade 07:25 ca cyklade direkt till praktiken där jag träffade Birgitta, Monika och Sandra. Dom andra deltagarna är på sommarkurs hela denna veckan. I fredags träffade jag en underbar kille som heter Anders :) är 24år och kommer från Borås men är egentligen från Gävle. Kärleken till dig Anders går inte att beskriva.

Göteborg Gospelkörfestival 2010

I Torsdags förmiddag 11:10 åkte vi från Bollebygd. När vi kom till Hvitfäldskagymnasiet så checkade vi in oss och fick festival tishurten som vi skulle ha på oss på lördagen. Åt våran lunchmatsäck och sen började övningarna.

Gick upp kl 08:30 ca åkte från Bollebygd 09:15 för övningarna inför festivalen skulle börja kl 10:00 åt på mc donalds, sen på kvällen 19:00 gick vi på konsert på smyrnakyrkan. Där uppträdde Cyncia Nunn och Solid Gospel. Var hemma igen i Bollebygd 22:20 ca.

Lördagmorgon upp tidigt 07:30 åkte från Bollebygd 08:15 ca. Gick till Liseberg och övade låtar med Lasse Axelsson och Mattias Lindqvist. Gick till Bältesspännarparken och sjöng inför publik. Gick till Hvitfäldskagymnasiet och hade genrep inför kvällens konsert på Liseberg. Konserten på liseberg var slut 20:30 ca Åkte balder med Camilla, Jan och Ken :) sen åkte jag, Elin och Jan Flumeride sen åkte jag hem med mamma :)

Söndagmorgon åkte vi från Bollebygd 09:15 och åkte direkt till Johannebergkyrkan där vi hade gospelmässa med Solid Gospel.

Nintendo Wii <3

Hej! igår vaknade jag 11:20 efter 10 min ringer älsklingen mig. Går upp duschar och äter frukost. Vid tjugo i 2 drar jag mig neråt stan för att inlämna mitt playstation 2 för ett nintendo wii :D så nu har jag äntligen det hemma i min lägenhet. Träffade Robin Aasa + Nicklas Johansson sen ner till stan och möta Mickaela :)<3 går hem till mig igen och spelade bowling på Wiiet. Mikaela vann. Sen ner till stan igen och möta Jessica Sundberg och hennes KK Linus :) går hem till mig spelar nintendo wii igen fast då spelade bara jag och Mikaela :) denna gången vann jag :D sen 20:40 åker jag upp till älsklingen :) 8 Maj nu på lördag är det Fäst i Bollebygd. Mojje och Linda Bengtzing kommer dit. 13-16 Maj gospelkörfestival i Göteborg 2010 20 Maj 19:00 Niklas Andersson i Olsfors :) hoppas att älsklingen vill hänga med på det :) Kram

RSS 2.0