Äntligen är våren tillbaka <3

Älsklingen och jag vaknade vid 09:00 skickade ett sms till mamma och frågade om vi kunde komma dit på en fika. Efter fikan gick jag och daniel en promenad runt Bollebygds Centrum. När vi kom hem till Borås så satte jag igång en tvätt den var klar sen vid runt halv 5 vikte ihop tvätten och la det sen på sängen för klockan 5 skulle jag ner till basen och laga potatismos med korv. Efter att vi hade käkat så spelade vi Chikago. Jag vann :D efter det gick jag upp till en kompis som heter Kristoffer Haglund :) han undrade om jag och daniel ville hänga med honom och discobowla på fredag:) det ville vi självklart göra. Älskar dig daniel mest utav allt idag är det 1 månad och 1 vecka<3

24 April ( 2 månader )
29 April ( Magnus Uggla på Rondo i Göteborg )
13-16 Maj ( Gospelkörfestival i Göteborg )
3 Juni ( Min födelsedag )
17 Juni ( Birka, båtkryssning med Billy )
23 Juni ( Bredband Comhem )

Bollebygds ungdomskör

Idag vaknade jag och daniel vid 09 tiden åt frukost och sen gick jag ner till Ica och laddade på mobilerna sen köpte jag gelehjärtan bara för att det e 1 månad idag mellan mig och Daniel :)<3 Årets Sommartorsdagars artister är klara för 2010. Dom artister som kommer är Erik Grönwall ( Årets Idol 2010 ) The Playtones, Rapparen Mange Schmidth, Timotej, Nanne Grönvall, H.E.A.T och sist men inte minst Sven Ingvars :D Åker 16:10 till Bollebygd. Skall träna med ungdomskören inför påskdagen med alla körer.

Borås Badhus, kycklingfilé med mangochutney

Vaknade vid 09 ca åk frukost, sen åkte vi hem till mig och hämtade mina badkläder + två tröjor och massa annat. Så nu har vi ätit kycklingfilé med mangochutney. Igår spelade vi HoN med Carolynn, Johan och Nicolina.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0